dsc00522

Gondolatok a 2016. október 2.-i népszavazásról

Kedves Barátaim, tisztelt Ellenfeleim, egyszóval bármelyik oldalon álltok is: Sorstársaim! Néhány óránk van már csak arra, hogy elcsitítsunk magunkban minden indulatot, melyet esetleg felkavartak az elmúlt hetek, sokszor az ügyhöz méltatlan, alantas érdekektől vezérelt eseményei. Nem is tudom, történelmünk során volt-e még egy olyan, a népakaratot megjelenítő demokratikus szavazás, melynek ilyen sorsfordító következményei voltak, lehetnek. Mert a holnapi, 2016. október 2.-i népszavazás – bármint vélekedjenek is erről Brüsszelben – nagy valószínűséggel mélyreható változásokat indít el nem csak Magyarországon, hanem Európa-szerte. A tét óriási. Németországban már évekkel ezelőtt nyilvánvalóvá vált, hogy a „multikulti”, az érte hozott sok áldozat ellenére sem működik, az utóbbi két év invazív migrációja pedig már eddig is temérdek tragédiába torkollott. Cáfolhatatlan tény, hogy az Európát elözönlő migránsok döntő többsége nem menekült, hanem jobb, könnyebb és gazdagabb életre vágyó ember, aki embercsempészek hazugságainak, és Angela Merkel  (szerintem felelőtlen) hívásának engedve, csalás útján, hiteles személyi okmányok nélkül, törvénytelenül  betört Európába azon a határon, ahol éppen tudott. Amint az is kétségtelen, hogy ez a már másfél millió fő körüli embertömeg, egyáltalán nem óhajtja elfogadni az őket megsegítő országok szokásait, törvényeit, kultúráját, hanem a saját, a keresztény kultúrától messzemenően eltérő hitvilágát, és szokásrendjét radikálisan érvényesíti a befogadóval szemben. Nem lehet tételesen felsorolni, hogy köszönet és alkalmazkodás – netán hála – helyett, hányféle fájdalmat, megalázást, embertelenséget, gyilkosságot követnek el nap, mint nap, s ez akkor is így van, ha természetesen közöttük is vannak ártalmatlan, jóakaratú, de becsapott emberek. És a valódi menekülteken, természetesen, segíteni kell.

Arra kérem minden Honfitársamat, tegye mérlegre, hogy most egyáltalán nem pártérdekekről, hatalmi harcokról, kormány megtartásról vagy buktatásról, hanem az európai népek életének harmóniában tartásáról, az együttműködési lehetőségek megvédéséről, ősi keresztény értékrendünk, művészeti alkotásaink, kultúránk megőrzéséről van szó. Búcsúzóul egy olyan példát említek, ami még a sok embertelen durvaság és halál közepette is szíven talált: Nagy-Britanniában az iskolákban betiltották az eddig mindenki által nagyon szeretett kötelező olvasmányt, Milne Micimackóját.  Mert az egyik kedves szereplő, Malacka, a muszlimok szerint tisztátalan állat, és sérti az érzékenységüket!

Én elmegyek, és NEM-mel fogok szavazni arra a kérdésre, akarom-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok kötelező Magyarországra telepítését. Kérlek, fontoljátok meg Ti is alaposan, annak érdekében, hogy a gyermekeinknek, unokáinknak szép, értelmes, becsületes és békés lehessen a jövő.

  1. október 01.

Vélemény, hozzászólás?