dsc00650

Tanúságtétel

 

Ma délelőtt, az alkotmánymódosítás megszavazásakor az összes parlamenti ellenzéki párt valamennyi tagja kétségbevonhatatlan bizonyítékát adta annak, hogy kicsinyes hatalmi céljaitól, pártérdekeitől és saját hiú törekvéseitől elszakadni képtelen, a hazája és a benne élő lakosság érdekét és biztonságát minden más elé helyezni és mindenféle értelemben megvédeni azt, nos, erre teljesen alkalmatlan. Az ELLENZÉKIEK KÖZÖTT EGYETLEN EGY KÉPVISELŐ SINCS, aki az ország érdekeit a sajátjai elé helyezné, és ez mindent elmond a jellemükről, a gondolkodásmódjukról és helyükről a világban. Eddig csak nem szimpatizáltam velük, de mától a cselekedeteik miatt ellenségemnek tekintem őket. Magatartásuk, azt hiszem, egy új korszakot teremtett: Magyarország végképp kettészakadt. Egyik oldalon vannak ők, mindenféle ellenzékiek, egyetlen zavaros, idegen érdekeket szolgáló katyvaszban, és a másikon mi, akik még magyarnak tartjuk magunkat, akik ragaszkodunk a múltunkhoz, akik együtt akarunk értelmes jövőt, és akik teszünk is ezért, mindig, amikor kell, s mindezt nem pártok miatt, hanem a becsületünkért és a hazánk szeretete miatt.

Ami ezután következik, nem a mi akaratunkból, nem a mi szándékainkból történik, de ahol az ellenzék szelet vetett, ott vihart fog aratni.

2016.nov.08.

2 thoughts on “2016.november 08.

  • Drága Katám! Mitől lennének azok hazafiak, akik büntetlenül lövethettek ki szemeket, nyomoríthattak meg emberi életeket, tehettek tönkre karriereket kicsinyes, vagy gonosz szándékoktól vezérelve?
    Ezek az indentitás nélküli, lelki nyomorékok, miután semmi önálló gondolattal, semmi gyökérzettel nem rendelkeznek, csak lebegnek a nihilben, azt hiszik, hogy attól lesznek valakik, ha állandó ellenzékben vannak, ami esetükben az ellenség szóval kifejezhető. Gondolod, hogy egy normális ország normális parlamentjében feljebb jutnának a portásságon? De hol van ma egy normális ország, hol van jól működő demokrácia? Hol van a pozitív ellenpélda? Én ma, amikor olvastam, hogy Martin Schultz a szóba jöhető új német külügyminiszter, azt mondtam, hogy ha ez megtörténik, ha 8 elemivel valaki Németország külügyminisztere lehet, akkor már bármi megtörténhet. Azt meg nagyon remélem, hogy a miniszterelnök helyettesünk plagizációja csak egy rossz álom. Állítólag a tíz parancsolatban, amit az ő talapzata, benne van, hogy ne lopj!
    Tudod mit? Vagyunk mi sokan jó szándékú, tisztességes, becsületes, hazaszerető választók, meg vannak a politikusok!

    1. Lilikém, bocsánat, itt is késésben vagyok, de majd csak behozom valahogy! Már megint szinte mindenben egyetértünk, de én még szeretném őrizgetni gyermekded hitemet, hogy a politikusok között is vannak tisztességesek, ha nagyon kevesen is, és ha nem vonhatják is ki magukat a nemzetközi “játékszabályok” alól. Szeretném, ha igazam lehetne!

Vélemény, hozzászólás?