Kedves Csoporttársak!

Úgy hiszem, az Ürömi képek csoportnak minden tagja természetbarát, a naponta megjelenő gyönyörű fotók is bizonyítják. Ezért merem ajánlani a „Mesél a tél” című hangoskönyvemet szeretettel mindenkinek, aki ebben a forrongó, zaklatott világban szeretne néhány percet a tél és a karácsonyi ünnep szépségeinek hallgatásával, elcsendesedéssel, békességgel tölteni, vagy szeretteit megajándékozni ilyen percekkel.

A DVD megrendelhető a Líra Könyv hálózatától, vagy közvetlenül tőlem, a Facebook-on, privát üzenetben. A csoportunk tagjai tőlem extra karácsonyi kedvezménnyel, 2000 forintért vásárolhatják meg, és ha türelmesek, a postaköltséget is megtakaríthatják, mert (egy apró, személyes karácsonyi ajándékként) heteként egy alkalommal elviszem és bedobom a postaládákba a megrendelt példányokat – de csak itt Ürömön.

Állítólag nov. 5-én kapom kézhez a DVD-ket, amint megérkezik, újra jelentkezem itt, de a Líránál már előrendelhető: https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/mesel-a-tel címen, nálam pedig a privát üzenetben.

2021. november 06.

Kedves Csoporttársak! Ígéretem szerint jelentkezem, mert tegnap valóban kézhez kaptam az elkészült Mesél a tél DVD-ket, azonban egy nem várt esemény módosította a lehetőségeimet. Ugyanis mindössze öt értékesíthető példányt kaptam, mert a Líra hálózat, amely hetek óta fogad előjegyzéseket, igényt tartott a teljes készletre, amit a Kiadótól meg is kapott. Ebből az 5 példányból 3 db-ra már kaptam is megrendelést ebből a csoportból.

Az Irodalmi Rádiótól ígéretet kaptam, hogy amennyiben nov. 11-ig leadom a pótlólagos igényt, legyártják és még ebben a hónapban leszállítják a megrendelt mennyiséget.

Kérek szépen minden érdeklődőt, hogy legyen szíves eddig a határidőig (nov. 11.) elküldeni megrendelését (Név, cím, példányszám) a Facebook oldalam privát üzenőjében. Nov. 12-én jelezni fogom mindenkinek, hogy volt-e annyi rendelés, amit még sokszorosítanak úgy, hogy tartani tudjam a 2000 Ft-os árat. Csak így lenne értelme az egész elgondolásomnak, mert üzleti áron a Mesél a tél még most is megrendelhető a Líra Könyv hálózatából.

Azt is kérem, hogy csak olyanok rendeljenek, akik valóban szeretnének vásárolni. Köszönöm a megértést mindenkinek.

Minden további történést itt, ebben a bejegyzésben fogok közölni, a dátummal kezdve a beírást, mint most is.Szeretettel várom a jelentkezéseket: Kata

2021. november 11.

Kedves Csoporttársak!

A mai nappal véget ért a képen látható DVD karácsonyi kedvezményes akciója. 

Köszönöm eddigi figyelmeteket, és a megrendeléseket. Ma az az öröm ért, hogy megkaptam az első vásárlói véleményt (méghozzá egy helybelitől), amely azt bizonyítja, hogy a hangoskönyv elérte célját, és kellemes, ünnepi hangulatba ringatta hallgatóját. Idézem az üzenetet:

„Köszönöm, Barátnőm, hogy elsőként kaptam kézhez, s meghallgathattam a hangoskönyvet. Szívből gratulálok! Még csak ősz van, de a DVD-vel megidézted a ránk váró telet, és a Karácsonyt minden szépségével. A zenei aláfestés és a fotók is gyönyörűek!”

 Abban a reményben köszönök el Tőletek, hogy minden vásárló örömét leli a mesék megnézésében/meghallgatásában. A Mesél a tél DVD üzleti áron továbbra is megrendelhető a Líra Könyv hálózatától a https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/mesel-a-tel címen, vagy tőlem, a F oldalam privát üzenőjében.

Szép telet és gondtalan karácsonyi készülődést kívánok mindenkinek: Kata

Vélemény, hozzászólás?