A Rákóczi Szövetség különleges kezdeményezése a fenti című virtuális Időkapszula létrehozása. Mindenki, aki üzenni szeretne a jövő emberének, elhelyezheti kép, hang vagy szöveg formájában gondolatait ebben a kapszulában, melyet terveik szerint 2040-ben fognak felnyitni – ha világ lesz még akkor a világ!

Az én üzenetem ennyi:

Magyar vagyok, pár hónappal az 1947-es választási csalás előtt születtem. Első éveimet egy kis faluban töltöttem, ahol örökre megszerettem a széljárta szántóföldek szabadságát, a magyar táj szelíd, változatos szépségét, és a rajta élő sokoldalú és végtelen szorgalmú gazdálkodó embert.

Megéltem a szocializmust, Rákosi Mátyás és az ÁVO féktelen terrorjának nyomasztó korszakát, 9 évesen az 1956-os forradalmat, s az utána következő embertelen megtorlást.

1989-ben végre megtörtént a rendszerváltás. Az első négy reményteljes év után a kommunisták visszajöttek, mindent lepusztítottak, idegen kézre juttattak, az országot eladósították, a csőd szélére juttatták s közben közülük sokan milliárdosok lettek.

2010-től a Fidesz-KDNP kormány volt életemben az első, amely értelem, becsület, tehetség és intelligencia birtokában egy évtized alatt olyan magasságokba emelte országunkat, amihez foghatóra előző hét évtizedem alatt nem volt példa. 2010 és 2020 között végre elégedett, boldog magyar lehetnék, de az ellenzék állandó gyűlölködése és felforgató tevékenysége beárnyékolja napjainkat.

Teremtsetek rendet és békét! Összetartást és áldott jövendőt kívánok minden magyarnak!

2020. június 01.

Szerettem volna még hozzátenni, hogy óvakodjatok a normális emberi életet tönkretevő beteg ideológiáktól, a gender elmélettől (pláne a gyakorlattól!), és a minden aberrációt pártoló balliberális értéknélküliségtől – de a korlátozott karakterszám miatt erre már nem volt módom.

Vélemény, hozzászólás?