11.

“Drága Katalin, már elég hozsannát kaptál tőlem, ott van még mindig az ágyam mellett és bele-bele olvasok, mert Te egy valódi hiátust töltöttél be ezzel a vallomással, itt megszólalt a VOX HUMANA!” Cs. L.

12.

“Kedves Katikám! Én nem vagyok egy kommentelős, de a cikked annyira felkavart (jó értelemben), hogy meg kell szólalnom. Annyira fején találtad a szöget, hogy csak pislogok. Minden benne van, ami a női hivatással kapcsolatos. Küzdés egy életen át folyamatos kétségek közepette. Sosem lehetünk biztosak abban, hogy megtaláltuk a megfelelő egyensúlyt a család és a munkánk között. Még nehezebb, ha a munkánk a hivatásunk is. Őszintén gratulálok !!!!!” R.J.

13.

“Olvastam, nagyon tetszett! Hiszem, hogy minden nőnek meg kell adni a választás lehetőségét, s a társadalom nagy hibájának tartom, hogy az otthon, a családban végzett munkát nem ismerik el ugyanolyan értékteremtőnek, mint a pénzért végzettet. Sajnos a világ GDP-ben és nem NEW-ban gondolkodik… R.D.

14.

“Drága Kati! Nem olvastam a Heti Válaszban az írásod, és ezért hálás vagyok azért, hogy itt a FB-on megosztottad a gondolataidat. Nagyon tetszik az őszinteséged, a stílus, az a “finomság”, ahogy fogalmazol. Egyetértek Veled, az első lányom 1971-ben született.. Az írásod megosztom, mert érdemes nem csak az Anyáknak elolvasni.” A.I.

15.

“Nagyon igaz ez az írás, s szépen van megírva. Már régebben olvastam (egy picit azóta talán változtattál rajta, de a lényege változatlan), de most különösen aktuális lett. Gratulálok és szívből örülök, hogy publicitást kapott.” Dr. S.M.

16.

“Szépen megfogalmazott írás, de nem vagyunk egyformák, és ez így van jól. Mindenki maga dönt akár férfi, akár nő a saját sorsáról, sorsokról. Lehet, hogy sokan nem értenek egyet, de az is úgy van jól.” K.D.M.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?